به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ایران نیوز آنلاین؛ در ابتدای جلسه تقدیر از زحمات و تلاش های سه ساله دکتر علی یوسفی که به همت تشکل های اسلامی، انجمن های علمی دانشگاهیان، کانون های فرهنگی و هنری و سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی مشهد برگزار شد، کلیپی در بردارنده بیوگرافی دکتر علی یوسفی پخش شد و سپس حجت الاسلام محمد مهدی صالحی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فردوسی مشهد در این نشست بیان کرد: سخت شده است که با خودمان رابطه برقرار کنیم و لایه های پرغبار و زنگار را کنار زده و به خویشتن خویش برسیم. به نظر می رسد کسانی که به راحتی می توانند با درون خودشان رابطه برقرار کنند، به راحتی می توانند با ۳۶۰ درجه محیط اطراف مادی و الهی شان هم رابطه برقرار کنند.
وی ادامه داد: سابقه ارادت من به ایشان به فعالیت هایشان در دانشگاه بر نمی گردد، بلکه به فعالیت های ایشان در سالهای اول انقلاب، در کردستان بر می گردد. بارزترین ویژگی ایشان، روحیه جهادی است.
وی افزود: کسانی که در بخش فرهنگی فعالیت می کنند، همیشه در نوک پیکان انتقادات قرار می گیرند. اما سجایای اخلاقی دکتر یوسفی برای همه افراد پسندیده بوده است.
دکتر یوسفی جایگاه اجتماعی دانشگاه را در سطح جامعه ارتقاد داد
دکتر کافی رییس دانشگاه فردوسی در ادامه به تریبون سخنرانی دعوت شده و گفت: ارزش این جلسه برای من از جلساتی که به صورت رسمی توسط نهادها برگزار می شود بیشتر است چرا که به شکل خودجوش توسط همکاران و دانشجویان برگزار شده است.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در ادامه گفت: ایشان به هیچ وجه دلسوزی شان وابسته به پست رسمی که دارند نیست. بلکه فرد دلسوخته دانشگاهی هستند و به معنای دقیق کلمه سرمایه انسانی دانشگاه فردوسی هستند.
وی ادامه داد: دکتر یوسفی جایگاه اجتماعی دانشگاه را در سطح جامعه ارتقاد داد.
دکتر یوسفی در عمل مدیریتی کاملاً اهل نرمش و برش هستند
در ادامه دکتر غلامرضا صدیق اورعی، استاد رشته جامعه شناسی دانشگاه فردوسی در جایگاه سخنرانی قرار گرفت و با اشاره به مدل «واقعیت اجتماعی تام» که یکی از مدل های تحلیلی جامعه است، گفت: دکتر یوسفی در هر جا که مدیر بودند، اول به لایه مورفولوژیک می پردازند. سپس به تدوین هنجارها و آیین نامه ها می پردازد و در عین حال در عمل مدیریتی کاملاً اهل نرمش هستند.
دکتر کامران داوری معاون فرهنگی-اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی گفت: الحق درباره دکتر یوسفی صحبت کردن کار ساده ای نیست. ایشان مرد عمل و ساختن است. چیزی که امروز در تحت مدیریت من است محصول به جامانده از دوران آقای دکتر یوسفی است. الگوی مدیریتی ایشان در دانشگاه های دیگر نیز مورد توجه است.
در ادامه برنامه اجرای موسیقی همنوازی دف و سنتور توسط گروه دانشجویی ارغنون برگزار شد. قطعات کلاسیک انتخاب شده با هماهنگی مناسب و کیفیت قابل توجهی اجرا شد.
در بخش دیگری از این نشست، نمایندگان گروه های مختلف دانشجویی و اداری به جایگاه دعوت شدند و سپس با تشویق های مکرر حضار دکتر یوسفی نیز در جمع نمایندگان تشکل ها قرار گرفت و هدایایی به وی اهدا شد.
همچنین حجت الاسلام صالحی، به روی صحنه رفت و با اهدای تابلویی نفیس از دکتر یوسفی تقدیر کرد.
کارکنان حوزه فرهنگی دانشگاه نیز با اهدای خود از زحمات دکتر علی یوسفی تقدیر کردند. همچنین به نمایندگی از دکتر زهره سپهری شاملو مدیر سابق فرهنگی که درحال حاضر در فرصت مطالعاتی به سر می برند تابلویی ارزشمندی به دکتر یوسفی اهدا شد.
باید ریل گذاری لازم در بخش دانشجویی و فرهنگی ادامه پیدا کند
دکتر یوسفی در بخش پایانی پشت تریبون قرار گرفت و گفت: شرمنده ام از همه عزیزانی که به من لطف دارند. من همیشه سعی کردم با مدد همه دانشجویان و استادان در حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی بازسازی صورت گیرد. فکر می کردم در دوره سه ساله بتوان کار را به پایان رساند اما این پروژه هنوز ناتمام است.
وی ادامه داد: باید ریل گذاری لازم در بخش دانشجویی و فرهنگی ادامه پیدا کند. امیدوارم مدیران بعدی در همین مسیر با هدف اعتلای دانشگاه اقدام داشته باشند. سعی کردم در چهارچوب قوانین حرکت کنم اگر در این بین بعضی دانشجویان با مشکل مواجه شدند عذرخواهی می کنم.
گفتنی است جمعی از مدیران استانی، هیئت رئیسه دانشگاه، روسا و معاونین دانشکده ها، مدیران ستادی دانشگاه، استادان گروه جامعه شناسی و ... در این مراسم حضور پیدا کرده بودند.