احمد موسمی

• کارشناسی پژوهش­گری علوم اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد. سال 1373 تا 1377
  • کارشناسی ارشد پژوهش­ علوم اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد. سال 1388 تا 1391

ب- سوابق تحقیقاتی

• بررسي تأثير كانون­ هاي فرهنگي-تربيتي بر رشد اخلاقي دانش­ آموزان شهر مشهد. كارفرما: آداره كل آموزش و پرورش استان (مجري طرح).
  • بررسي انتظارات معلمان در شرف بازنشستگي شهر مشهد. كارفرما: آداره كل آموزش و پرورش استان (مجري طرح).
  • تحليل محتواي سخنراني­ هاي نقد عملكرد شهرداري مشهد. كارفرما: شهرداري مشهد (مجري طرح).
  • ميزان شيوع سوء مصرف مواد مخدر در بين دانشجويان تربيت معلم سبزوار (حكيم سبزواري) و عوامل مؤثر بر آن. كارفرما: ستاد مبارزه با مواد مخدر با همكاري وزارت علوم، تحقيقات و فناوري (مجري طرح).
  • بررسي روند موفقيت دانش ­آموزان خراساني در المپيادهاي علمي و كنكور سراسري از سال 75 تا 85. كارفرما: آداره كل آموزش و پرورش استان (مجري طرح).
  • بررسي رابطه ميزان دانش ديني اصناف مشهدي در حوزه اقتصاد با ميزان جرايم اقتصادي آنان. كارفرما: استانداري خراسان رضوي (مجري طرح).
  • سنجش گرایش دانشجویان پسر خوابگاهی نسبت به تشکل های اسلامی دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد. کارفرما: دانشگاه فردوسی مشهد، پایان نامه مقطع کارشناسی.
  • رابطه سیک زندگی مردان با رضایت همسران آنها در شهر مشهد در سال 1391. پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد.

ج- سوابق اجرایی

• کارشناس تشکل­ های اسلامی دانشگاهیان، هیات نظارت بر تشکل­ های اسلامی دانشگاهیان و اردوهای دانشجویی در دانشگاه حکیم سبزواری از سال 1382 تا 1388
  • کارشناس واحد تبلیغات دانشگاه فردوسی مشهد از سال 1388 تا 1393
  • کارشناس تشکل­ های اسلامی دانشگاهیان، هیات نظارت بر تشکل­های اسلامی دانشگاهیان در دانشگاه فردوسی مشهد از سال 1388 تا 1395
  • کارشناس گروه مطالعات و برنامه­ ریزی فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه فردوسی مشهد از سال 1395 تاکنون

ملیحه تابعی

پایان نامه کارشناسی ارشد

1389

8

بررسی میزان استقبال دانش­ آموزان دوره متوسطه از فعالیتهای قرآنی در استان خراسان رضوی

آموزش و پرورش استان خراسان

1389

9

بررسی نقاط قوت و ضعف محرم‌سازی فضاهای مدارس دخترانه استان و ارائه الگوی مناسب

شهیده صدیق اورعی

آموزش و پرورش استان خراسان

10

هنجارسازی اجتماعی، چالش فرهنگی در ایران

محسن میرسندسی

سازمان تبلیغات مشهد

11

آسیب­ شناسی شورای اجتماعی محلات شهر مشهد و ارائه شکل و ساختار مطلوب

مجری

___

شهرداری مشهد

12

شناسایی و تعیین ملاک­ها و شاخص­های ارزیابی فعالیت­های فرهنگی- اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد

مجری

____

معاونت فرهنگی- اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد

1394

13

توانمندسازی ساکنانِ سکونت­گاه­ های غیررسمی شهر چابهار

سازمان برنامه و بودجه کشور

1395

ج-سوابق علمی، کتب و مقالات تألیف شده:

• تدریس خصوصی روش تحقیق و آمار.
  • ­­­­تدریس در دانشگاه پیام نور مشهد از سال 1388 به مدت 9 ترم متوالی در دروس آمار، کاربرد جمعیت­ شناسی، روش­های مقدماتی تحلیل جمعیت، جمعیت شناسی ایران، تکنیک­های خاص تحقیق
  • ­­­­­تدریس در دانشگاه پیام نور تربت جام از سال 1390 به مدت 5 ترم در دروس نظریه­ های جامعه­ شناسی 1 و 2، جامعه­ شناسی خانواده، جامعه­ شناسی روستایی، جامعه شناسی ارتباط جمعی، کاربرد جمعیت شناسی، روش­های مقدماتی تحلیل جمعیت، جمعیت­ شناسی ایران.
  • تدریس در دانشگاه پیام نور چناران از سال 1393 به مدت 2 ترم در دروس زبان تخصصی، مبانی جامعه­ شناسی، جامعه­ شناسی شهری، آمار در علوم اجتماعی، روش­های مقدماتی تحلیل جمعیت.
  • پدیدارشناسی تجربی راهی برای فهم تجربه­ های دینی، جامعه­ شناسی تاریخی، دانشگاه تربیت مدرس، دوره چهارم، شماره 1، بهار و تابستان 1391، صفحات:71-93.
  • پدیدارشناسی تجربی معنای مرگ: بررسی موردی زنان شهر مشهد، فصلنامه راهبرد فرهنگ، دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، سال چهارم، شماره 14 و 15، تابستان و پاییز 1390، صفحات: 39-52.
  • پدیدارشناسی تجربی واکنش به مرگ، فصلنامه راهبرد فرهنگ،
  • جامعه ­شناسی مناسک ایران، رویکردها و رویه­ ها، به مسئولیت آقای دکتر علی یوسفی، در دست تألیف.
  • ارائه مقاله با عنوان «بازبینی و بازنگریِ نقش و مشارکت زنان روستایی در فعالیت های اقتصادی» در پنجمین همایش منطقه ای زن و پژوهش، دانشگاه آزاد واحد سبزوار، 4 اسفندماه 1390

زهرا جلیلی

کارشناس ارتباطات و همکاریهای فرهنگی اجتماعی گروه مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی اجتماعی دانشگاه

كارشناس ارشد علم اطلاعات و دانش شناسي

شماره تماس: 38806477

آدرس الکترونیکی:

IMG 20161228 233910

الف-سوابق‌ تحصيلاتی

• كارشناسي كتابداري و علوم اطلاع رساني دانشگاه فردوسي مشهد. سال 1386 تا 1390
  • كارشناسي ارشد علم اطلاعات و دانش شناسي دانشگاه فردوسي مشهد. سال 1391 تا 1395

ب-سوابق تحقیقاتی

• گردآوری و مستندسازی اسناد و منابع علمی-پژوهشی به زبان انگلیسی در حوزه مباحث نظری-محتوایی زائر و زیارت (با تأکید بر زیارت امام رضا (ع)). بخشی از طرح ملی زیارت 1389 (همکار طرح).
  • فرهنگ و اجتماع كارآمد دانشگاهي (همكار طرح)
  • ارزيابي وبي سامانه مديريت مجلات دانشگاه فردوسي مشهد در ابعاد مديريتي و فني از ديدگاه مديران اجرايي مجلات، پايان نامه كارشناسي ارشد.

ج- سوابق اجرايي

• دبیر انجمن علمی دانشجویی گروه کتابداری سال تحصیلی 87-1386
  • دبير انجمن علمي دانشجويي دانشكده علوم تربيتي و روانشناسي در سال تحصيلي88-1387،
  • مسئول دبیرخانه هشتمین جشنواره ملی حرکت (مربوط به انجمن های علمی دانشجویی کشور) سال 1394،
  • كمك كارشناس انجمن هاي علمي دانشجويي دانشگاه فردوسي مشهد از سال 1394 تا 1396،
  • مسئول دفتر مديريت فرهنگي و فعاليت هاي داوطلبانه دانشگاه فردوسي مشهد 1395،
  • مسئول واحد استارت آپ جشنواره کارآفرین شو شتابدهنده ساینس تک پلاس آذرماه 1395،
  • عضو هیات مدیره انجمن کتابداری و اطلاع رسانی شاخه خراسان،
  • كارشناس گروه مطالعات و برنامه­ ريزي فرهنگي و اجتماعي در دانشگاه فردوسي مشهد از سال 1396 تاكنون.