بانک ایده

الف) راهنمای بانک ایده

ایده‌پرداز محترم

با سلام؛

گروه مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی- اجتماعی (از مجموعه معاونت فرهنگی-اجتماعی و دانشجویی) دانشگاه فردوسی مشهد با هدف ارتقاء سطح کیفی و کمی فعالیت‌ها و فضای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، اقدام به راه‌اندازی سامانه‌ای جهت پشتیبانی و عملیاتی نمودن ایده‌ها و نوآوری‌های فرهنگی و اجتماعیِ ارائه شده توسط اعضای خانواده بزرگ دانشگاهی نموده است. بدین منظور این گروه پس از جمع‌آوری، بررسی و اولویت‌بندی ایده‌ها و پیشنهادهای اجتماعی و فرهنگی در دانشگاه از منظر اساتید، دانشجویان و کارکنان، طبق فرایند زیر عمل خواهد نمود.

-       ایده‌های فرهنگی و اجتماعی خود را از طریق پورتال، پست الکترونیکی یا سایت ثبت نموده و ارسال نمایید.

-       لازم به ذکر است ایده­ ها ابتدا توسط کمیته ناظر مورد بررسی و واکاوی قرار می‌گیرد.

-       پس از تأیید کمیته ناظر ایده در لیست ایده‌ها و پیشنهادهای دیگران نمایش داده می‌شود تا کاربران دیگر بتوانند آن‌ها را مشاهده نمایند.

-       پس از تأیید ایده ارائه شده ثبت، و در صورت تصمیم کمیته ناظر، اقداماتی جهت اجرا و عملیاتی نموده ایده انجام خواهد شد.

-       در صورت نیاز و یا علاقه ایده­ پرداز، در جلسه موردنظر شخص جهت ارائه و توضیح بیشتر دعوت خواهد شد.

-       فرایند ثبت، بررسی و داوری ایده، در ستون «وضعیت ایده‌های ارسالی» قابلیت رصد و پیگیری دارد.

-       خواهشمند است قبل از ارائه ایده به لیست ایده­ های دیگران مراجعه نموده و ایده خود را از لحاظ تکراری نبودن بررسی فرمایید.

-       نحوه حمایت گروه مطالعات و برنامه‌ریزی از ایده‌های پیشنهادی: لازم به ذکر است گروه مطالعات و برنامه‌ریزی می‌تواند اقداماتی را جهت اجرایی شدن برخی ایده‌ها، تأمین منابع مالی اجرای ایده، دادن نظرات تخصصی و مشاوره‌ای برای اجرای ایده، برون‌سپاری ایده‌ها به مراکز علمی و تخصصی و ایجاد روابط برون‌سازمانی انجام دهد.

-       در انتهای هر ترم تحصیلی به 3 ایده‌ برتر منتخب شده جوایز نقدی تقدیم خواهد شد.

نفر اول: 20.000.000 ریال

نفر دوم: 10.000.000 ریال

نفر سوم:5.000.000 ریال

-         تفاوت ایده با پیشنهاد: لازم به یادآوری است که ایده یک مفهوم یا یک اثر ذهنی است. این پدیده محصول قوه خلاقیت افراد است و بیشتر بعد نوآورانه و خلاقانه دارد در حالی که پیشنهاد هر نوع نظر، فکر و راهکاری که بتواند وضعیت موجود را آسان‌تر، صحیح‌تر، ارزان‌تر، ایمن‌تر و مطلوب‌تر کند.

ضمن تقدیر و تشکر از شما ایده ­پرداز گرامی، امید است که مساعدت و همکاری بزرگوارانه شما با بانک ایده‌ها در آینده نیز همچنان ادامه یابد. امیدواریم با ارسال روزافزون ایده ­های سازنده و بیشتر، باعث ارتقاء عملکرد این واحد شده و ما را از مشارکت خود برخوردار گردانید.

ضمناً شما می‌توانید پیشنهاد خود را به یکی از روش‌های زیر ارسال فرمایید

تکمیل فرم ثبت ایده در پورتال و ارسال آن

تکمیل فرم ثبت ایده در سایت گروه مطالعات و برنامه‌ریزی فرهنگی- اجتماعی دانشگاه sp.um.ac.ir

تکمیل و ارائه فرم کاغذی ایده پیشنهادی به آدرس مشهد، میدان آزادی، پرديس دانشگاه فردوسی، بلوار دانش، معاونت فرهنگی-اجتماعی و دانشجویی

ب) فرم ثبت ایده (این فرم حداکثر ظرف مدت 15 دقیقه قابل‌تکمیل است)

نام و نام خانوادگی:

رشته و گرایش تحصیلی:

عنوان یا موضوع ایده:

شرح اجمالی ایده (مزایا و نوآوری ایده، بستر شکل‌گیری ایده، توجیه اثربخشی ایده، ملاحظات اجرایی و عملیاتی و...):

در صورت تمایل به ارائه توضیحات تکمیلی و مستندات، فایل مربوط را با فرمت word پیوست کنید.

ج) لیست و وضعیت ایده‌ها و پیشنهادهای دیگران

عنوان ایده

تاریخ ارسال ایده

وضعیت پیشنهاد[1]